Retouren en Ruilen

Mocht je de kleertjes hebben ontvangen en jouw kleine meid niet helemaal tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om zonder opgave van reden de kleertjes binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te ruilen. Omdat we de kleertjes die je bij ons besteld, speciaal voor jou bestelen geven we geen geld retour. Gelukkig hebben wij nog heel veel andere leuke kleertjes in de webshop waar je jouw dochtertje wel helemaal gelukkig mee kunt maken. Dus we gaan er van uit dat je bij ons alsnog kunt slagen.

Mocht dat wat je zoekt er toch niet helemaal tussen staan dan kun je ons altijd een mailtje sturen. Wij gaan dan als team samen met onze leverancier op zoek naar iets waarvan we zo goed als zeker weten dat jij daar gelukkig van wordt!

Voor het ruilen willen we je vragen de volgende stappen de volgen:

- Stuur ons een mailtje (info@merkkinderkleertjes.nl) waarin je aangeeft dat je de kleertjes graag wil ruilen, onder vermelding van het ordernummer.

- Mocht je al wat anders leuks gevonden hebben in de webshop, geeft dit dan meteen aan in de mail. Zo kunnen wij de goede kleertjes weer zo snel mogelijk bij jou krijgen.

- Mocht je nog niets gevonden hebben, dan horen we graag wat je zoekt en gaan we voor je aan de slag. Je krijgt van ons dat zo snel mogelijk enkele alternatieven.

- Stuur de kleertjes op naar ons adres (Merkkinderkleertjes.nl, Bij den toren 11, 1251 JV te Laren), de verzendkosten hiervan zijn voor de koper.

- Wij krijgen de kleertjes graag onbeschadigd, ongedragen en ongewassen terug, oftwel in de oorspronkelijke staat. Eventuele schade aan de kleertjes zijn kosten voor de koper.

- Bij het ontvangen van de kleertjes krijg je van ons een bevestiging en gaan wij direct aan de slag om je kleine meid toch weer helemaal gelukkig te maken.

© 2009 - 2018 Merk kinderkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel