Algemene voorwaarden

Alles vastleggen in de algemene voorwaarden is natuurlijk ondoenlijk, dat proberen we ook zeker niet te doen. Wij hebben geprobeerd om onze algemene voorwaarden simpel en leesbaar te houden. Hierbij is het niet ons doel om naar de letter van de voorwaarden te handelen, maar naar alle redelijkheid van de bedoeling van onze voorwaarden.

 

- Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen, betalingen en leveringen.

 

- De prijzen van onze kleertjes zijn inclusief 21% BTW en exclusief portokosten.

 

- Tegen meerprijs kan de verzending verzekerd worden, deze kosten zijn voor rekening van de klant.

 

- U kunt betalen via iDeal en via bankoverschrijving, naar bankrekening NL68RABO 0317 7485 21 t.n.v. Merkkinderkleertjes.nl o.v.v. het factuurnummer.

 

- Bestellingen dienen vooraf betaald te worden, pas bij betaling wordt de bestelling in ontvangst genomen.

 

- Bestellingen leveren we via PostNL in Nederland en België. Tot een bestelling van € 100,- (de zogenaamde kleine bestellingen) berekenen wij € 3,50 verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 100,- is de verzendkosten gratis.

 

- Merkkinderkleertjes.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verantwoordelijkheden van de vervoerder.

 

- Bestellingen kunnen binnen 14 dagen geruild worden na ontvangst van de bestelling. Ruilen dient binnen 14 dagen gemeld te worden door te mail naar info@merkkinderkleertjes.nl o.v.v. het ordernummer.

 

- Ruilen kan allen indien de kleertjes onbeschadigd, ongedragen en ongewassen terug worden ontvangen, oftewel in de oorspronkelijke staat.

 

- Kosten voor ruilen zijn voor rekening van de koper.

 

- Merkkinderkleertjes.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. De persoonsgegevens worden allen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

 

- Alleen als iemand zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief achten wij toestemming te hebben voor het toezenden van de nieuwsbrieven.

 

- De kleuren op foto's kunnen iets afwijken van de werkelijkheid, uiteraard streven wij ernaar dit zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Als team streven wij naar een gelukkige klant en daarnaast trouwe fan bij iedere levering. Mocht het toch zijn dat u niet helemaal tevreden bent, dan horen wij graag hoe wij onze service voor u en voor de toekomst kunnen verbeteren. Van eventuele klachten worden wij graag op de hoogste gesteld via info@merkkinderkleertjes.nl.

 

Mocht je na het lezen van onze voorwaarden nog vragen hebben, dan kun je ons ook altijd mailen!

 
 
© 2009 Merkkinderkleertjes | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | prijzen zijn inclusief 21% BTW
powered by mijnwebwinkel.nl
© 2009 - 2018 Merk kinderkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel