Merkkinderkleertjes berekent € 3,50 verzendkosten vanaf Euro 100,00 geen verzendkosten binnen Nederland!

 

Voor Laarsjes, Schoenen en Hoedjes die niet door de brievenbus passen, berekenen we 5,50 verzendkosten.

Voor pakketten binnen Europa krijgt u de verzendkosten gemaild. U krijgt deze kosten na uw bestelling van ons per mail en kunt dan zelf beslissen of u hiermee accoord gaat of dat u de bestelling wilt annuleren

Brievenbuspost versturen wij met PostNL en pakketjes met DHL.

Artikelen, verzonden met PostNL worden over het algemeen de volgende dag bezorgd.

Pakketjes, verzonden met DHL duren iets langer: ong. 2 tot 3 werkdagen.

Verder zijn wij niet aansprakelijk voor zoekgeraakte artikelen. Als u wilt, kunt u uw pakketje ook aangetekend laten versturen. Voor pakketjes die aanvullend verzekerd verstuurd worden,berekenen wij het standaard TNT/DHL tarief voor aangetekende post.

Wilt u uw bestelling aangetekend laten verzenden, geeft u dit dan a.u.b. door bij uw bestelling in het veld "opmerkingen"

 

HOE TE BESTELLEN?

U kunt zeer eenvoudig bij Merkkinderkleertjes bestellen.

U kiest een product door te klikken op voeg toe aan winkelwagen. Hierna kunt u kiezen voor verder winkelen of naar kassa. Als u klaar bent met winkelen, dan kiest u een betaalwijze. Hierna vult u uw gegevens in en controleert uw bestelling. Als deze akkoord is, klikt u op bestellen.

 In het –opmerkingen-veld kunt u bijvoorbeeld laten weten of u uw bestelling aanvullend verzekerd verstuurd wilt hebben. ( zie hierboven)

U ontvangt van Merkkinderkleertjes een bevestigingsemail om de bestelling te bevestigen. Hierin vermelden wij het totaalbedrag van de bestelling.

Na betaling van het totaalbedrag wordt de bestelling binnen 14 werkdagen toegezonden. U ontvangt van Merkkinderkleertjes een verzendbevestiging via de email. ( zie alg. voorwaarden, betalingsvoorwaarden )

Bij een bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden!

© 2009 - 2017 Merk kinderkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel