Verzendinformatie

Voor het verzenden van de liefste en mooiste kleertjes op maat rekenen wij verzendkosten van € 3,50. Mocht je zoveel leuke dingetjes hebben geshopt op merkkinderkleertjes.nl en een orderbedrag van € 100,- behaald hebben, dan zijn wij zo blij voor jou dat we geen verzendkosten meer rekenen!

Bij het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons een mail waarin we de bestelling bevestigen. Na het verzenden van de bevestigingsmail gaan we direct met jouw bestelling aan de slag. Als eerste nemen we contact op met onze leverancier en vragen hem de order met extra veel zorg uit te voeren. Zodra wij de order van de leverancier binnen hebben bekijken we alle kleertjes met het gehele team. Na innig overleg met het gehele team moeten we het unaniem eens zijn dat de kleertjes in de best mogelijk staat verzonden worden, anders gaan deze het postpakket niet in (alles voor onze favoriete klant uiteraard). Zo weten we zeker dat we onze favoriete klant heel erg blij gaan maken met de kleertjes. Toch kunnen we niet beloven dat bij de verzending geen traantje zal worden gelaten. Omdat we met de juiste kwaliteit en liefde afscheid willen nemen van onze kleertjes, voordat ze bij jou op de deurmat terecht komen, kost het wat tijd. En omdat de ene afscheidsceremonie toch harder aankomt dat de andere, houden wij voorzichtigheidshalve een levertijd van ongeveer 14 dagen aan. Kwaliteit en liefde staat bij ons op nummer 1!

De bestelling wordt verzonden via PostNL. Elke levering is te volgen via Track & Trace, je krijgt hiervan het volgnummer direct nadat de bestelling verzonden is.

© 2009 - 2018 Merk kinderkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel