Wasadvies

Als ouder van jouw kleine meid weet je natuurlijk allang hoe je moet wassen. Je hebt al zoveel wasjes gedraaid, niemand hoeft jou meer te vertellen hoe dat moet. Maar om het toch nog even op te frissen hebben wij nog een paar tips op een rijtje gezet, gewoon voor de zekerheid. Het zou natuurlijk zonde zijn als je de nieuwe kleertjes na één keer dragen al niet meer kunt gebruiken.

- Was de nieuwe kleertjes bij voorkeur op 30 graden.

- Mocht je kleertjes met veel kleuren hebben gekocht (daar hebben we er echt genoeg van), dan is het handig om deze niet direct met je witte spullen te wassen. Was deze de eerste keer het liefst met de hand om afgeven op de andere kleding te voorkomen.

- Mocht je kleertjes met glitters, knoopjes, lovertjes, strass-steentje of andere details hebben gekocht, zorg dan in ieder geval dat je deze binnenste buiten wast. We willen niet dat deze details eraf vallen of je wasmachine beschadigen, dat zou natuurlijk zonde zijn. Uiteraard kun je uit extra voorzorg ook een waszakje gebruiken om de kleding in te stoppen.

- Onze bovenkleding, vesten, jurkjes en gebreide of rekbare kleertjes kun je beter niet in de wasdroger drogen. De kans is aanwezig dat deze krimpen en dat zou natuurlijk zonde zijn.

© 2009 - 2018 Merk kinderkleertjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel